Werving en selectie

  • Wij zoeken jouw nieuwe personeel
  • De administratie regelen wij
  • Scherp tarief dankzij slimme matching

Werving en selectie via AB Online

Je wilt een gekwalificeerde medewerker vinden die goed past binnen jouw organisatie. Maar nieuw personeel werven en selecteren kost veel tijd. Van vacatures schrijven tot zelf alle gesprekken voeren. Dat moet toch sneller en eenvoudiger kunnen?

AB Online gooit werving en selectie over een andere boeg. In onze database vind je een diverse groep vakkrachten, ieder met hun eigen kennis en vaardigheden. Met een eenvoudige filtering kies je dé kandidaat die het best past bij jouw opdracht. Contact opnemen doe je zelf. Alle overige randzaken regelen wij voor je. Werven en selecteren was nog nooit zo simpel.

 

Visuals Ab Online 400Pxtekengebied 6
Goed Werkgeverschap

Goed werkgeverschap

Onze medewerkers houden ons draaiende. Ze verdienen een fijne werkgever die de zaken goed op orde heeft. Dit streven wij na voor al onze vakkrachten. En dat gaat verder dan alleen een tijdige uitbetaling van het salaris. Geen nummers in een bestand, maar volwaardige leden van het team. Dat is goed werkgeverschap anno nu.

 

Begin met werven!

Interesse in onze wervings- en selectiemogelijkheden? Of direct aan de slag met het vinden van geschikte kandidaten? Ga met ons in gesprek!

 

Zullen wij contact opnemen?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Dan zoeken we samen de beste oplossing voor jouw personeelsprobleem.

 

 

Quote - Us Boartersplakje

"AB Online werkt helder en prettig, tegen een voordelig tarief!"

Us Boartersplakje